Já jsem vařil, ty myješ!

Neexistuje snad nikdo, kdo by toto slovní spojení alespoň jednou v životě neslyšel od svého partnera nebo kamarádů po společné večeři. Naštěstí v gastronomickém průmyslu se tato hláška moc nepoužívá, ledaže myšlena jako vtip. Víte proč tomu tak je? Protože v restauracích a obecně v celém gastronomickém průmyslu profesionálové používají průmyslové myčky na nádobí. Jednou z takových hvězd, co dokáže vše umýt, a to v bleskovém čase je meiko. Ne, nemyslíme tím tu zpěvačku, u té by se nám to mytí nádobí nejspíše hodně prodražilo. Máme na mysli značku meiko, která se specializuje na výrobu gastronomických myček na nádobí.

Podpultové myčky meiko

Mají malý rozměr a jsou určené především do malých prostor. Mají většinou čtyři koše, a to klasicky na příbory, sklenice a talíře nebo tácy. Ideálně se hodí do malých restaurací nebo na bar.

Myčky meiko s kapucí

Jedná se o řešení pro malé a střední restaurace nebo gastronomická zařízení. Vejdou se do nich až dva koše špinavého nádobí. Tato myčka je mnohem větší a většinou bývá samostatně stojící. Její výhodou je také to, že se u ní nemusíte ohýbat. Stačí vložit špinavé nádobí v koších doprostřed a myčku zavřít poklopem, který se je zavírá se shora. Odtud také název kapuce, protože nádobí jakoby překryjeme.

Univerzální myčky meiko

Jedná se o univerzální řešení myček spojených se sušičkou, vejde se do nich spousta špinavého nádobí.

Pásové myčky meiko

Jedná se o řešení pro střední a velké gastronomické objekty, které automatizuje celý proces mytí nádobí a ulehčí pracovníkům. Větším řešením už jsou jen myčky tunelové pro stovky kusů nádobí.

+There are no comments

Add yours